Publicat 13/5/2019 15:01:40 +02:00CET

La Festa Major de Nou Barris de Barcelona comença aquest dimarts amb el col·lectiu LGTBI com a protagonista

La Festa Major de Nou Barris de Barcelona comença aquest dimarts amb el col·lectiu LGTBI com un dels seus protagonistes
AJUNTAMENT DE BARCELONA

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

La Festa Major de Nou Barris de Barcelona omplirà d'activitats el districte entre aquest dimarts i el diumenge, i donarà un protagonisme destacat al col·lectiu LGTBI, ha destacat l'Ajuntament de la capital catalana aquest dilluns en un comunicat.

En aquesta línia, el pregó d'aquest divendres anirà a càrrec de les entitats 17 de Maig i Nou Barris LGTBI, i també hi haurà altres activitats vinculades amb el col·lectiu, com ara xerrades, un espectacle poètic-queer, una fira d'entitats i una "biblioteca vivent", entre d'altres.

La programació també inclou activitats de música, dansa, tradicions populars, circ, teatre, foc i tallers que s'organitzen amb les entitats del districte.

Aquest any tornarà a celebrar-se un concert organitzat per la Plataforma per la Llengua, amb l'actuació aquest dissabte de Doctor Prats, DJ Ernest Codina, Auxili, Nel·lo C, Roba Estesa, Infumables i Suu al Parc de Can Dragó.

Les entitats i associacions col·laboraran en l'organització de la festa, com cada any, per promoure una celebració "diversa, plural i transversal", ha assenyalat el consistori.