Publicat 27/12/2019 11:25:54 +01:00CET

La Fàbrica de Joguines dels Reis d'Orient de Barcelona obre amb una nova secció de reciclatge

La Fàbrica Fabra i Coats acollirà el magatzem dels Reis d'Orient aquest any
ICUB - Archivo

BARCELONA, 27 des. (EUROPA PRESS) -

El recinte de l'antiga fàbrica Fabra i Coats, al districte de Sant Andreu de Barcelona, torna a convertir-se aquest divendres en la Fàbrica de Joguines dels Reis d'Orient, que aquest any incorpora una secció de reparació, reciclatge, recuperació i reutilització de joguines.

El recinte obrirà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i els dies 2, 3 i 4 de gener del 2020, de 17.00 a 21.00 hores, i aquest any els nens podran portar les joguines que tinguin a casa i que ja no utilitzin perquè puguin arribar a altres nens, ha informat l'Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

A més a més, la Fàbrica repeteix l'experiència de l'any passat, en què va iniciar una col·laboració amb entitats i organitzacions que treballen amb persones en risc d'exclusió social o que treballen amb accions d'inclusió social al territori.

El recorregut permetrà descobrir què passa amb les cartes d'última hora i amb aquelles que arriben a temps, com treballen a la Fàbrica, el seu ritme, el lloc on s'emmagatzemen les joguines i com les porten fins allà.

Les persones que visitin el recinte, a més d'observar com funciona, també podran parlar amb els follets, entregar les seves cartes, i conèixer els personatges que donen vida a la Fàbrica, com la inventora de joguines i els germans 3erres.