Publicat 15/5/2020 12:55:37 +02:00CET

Coronavirus.- L'AMB activa la web Hub Talent per recolzar i promoure iniciatives emprenedores

Innovació
AMB

BARCELONA, 15 maig (EUROPA PRESS) -

L'Agència Metropolitana de Desenvolupament Económic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha creat i habilitat l'espai digital Hub Talent, una eina per recolzar i donar a conèixer iniciatives emprenedores.

En un comunicat aquest divendres, l'AMB ha detallat que la plataforma vol acollir i projectar projectes creatius i innovadors en camps com la producció industrial i manufacturera, educació, art i cultura, ciutadania, integració social, i millora de la productivitat, entre uns altres.

Nou empreses ja s'han unit als reptes de la plataforma: Estamp, Port de Barcelona, TAI Smart Factory, Institut Català d'Oncologia, Aigües de Barcelona, Intercruises, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Abacus i Circuit de Catalunya.

"Una vegada publicats els reptes, l'objectiu és que totes les persones, empreses i agents que puguin aportar els seus recursos o el seu talent es posin en contacte i trobin la millor manera de superar-los", ha afegit l'AMB.

Totes les empreses, emprenedors i ciutadans que ho volen poden publicar els projectes innovadors que hagin desenvolupat, per presentar-les al món empresarial i a la societat que pugui estar interessada.

Contador