Publicat 13/5/2020 13:50:43 +02:00CET

Coronavirus.- Barcelona comença a retirar les motos de les voreres congestionades de 24 zones

La tinent d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, en una roda de premsa telemàtica
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA - BETEVÉ

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

La tinenta d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, ha explicat aquest dimecres que l'Ajuntament iniciarà una actuació intensiva per retirar les motos aparcades en voreres congestionades de 24 zones de la ciutat.

Ho ha dit en una roda de premsa telemàtica al costat de la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, en la qual ha ressaltat que l'objectiu és que els vianants tinguin més espai lliure d'obstacles per desplaçar-se a peu i mantenir la distància de seguretat.

La mesura, que s'emmarca en la campanya 'Barcelona, ciutat de vianants' iniciada al febrer, "accelera" l'objectiu del Govern municipal d'ordenar l'estacionament de motos i minimitzar la seva presència en les voreres, potenciant que s'aparquin en calçada i en subsòl.

Alarcón ha anunciat que aquesta actuació s'acompanyarà amb la creació de 526 noves places d'aparcament en calçada i ofertes en el preu de l'estacionament en aparcaments de B:SM, Saba i Bamsa.

Entre els 24 espais seleccionats, destaquen l'avinguda Josep Tarradellas entre avinguda Sarrià i Rita Bonnat; Via Augusta a l'altura de plaça Castelló; la Vila de Gràcia; el passeig Valldaura; l'avinguda Diagonal entre Puis XII i Maria Cristina; Via Laietana, Consell de Cent, Girona i Rocafort.

Contador