Publicat 15/6/2020 19:49:26 +02:00CET

Colau es compromet a utilitzar el superàvit contra els efectes de la crisi del coronavirus

El regidor de Pressupostos de Barcelona, Jordi Martí, ha assegurat que l'Ajuntament usarà el superàvit acumulat de 161 milions per pal·liar els efectes del coronavirus, a pesar que el Govern central no ha comunicat que ho permeti.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

   BARCELONA, 15 juny (EUROPA PRESS) -

   El regidor de Pressupostos de Barcelona, Jordi Martí, ha assegurat que l'Ajuntament utilitzará el superàvit acumulat de 161 milions d'euros per pal·liar els efectes del coronavirus, malgrat que el Govern central no ha comunicat que ho permeti.

   "Ja ens avancem i diem que sí els farem servir quan hàgim de liquidar el pressupost", ha afirmat Martí en una roda de premsa telemàtica aquest dilluns al costat del primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collaboni, que ha dit que la ronda de contactes amb l'oposició ha estat positiva.

   Collboni ha explicat que el Govern municipal portarà la proposta de modificació pressupostària a la comissió d'Economia i Hisenda d'aquest dimecres que preveu un "fons Covid" de 90 milions d'euros per dedicar-lo a l'emergència social i econòmica.

(HI HAURÀ AMPLIACIÓ)

Contador