Publicat 5/5/2019 14:00:41 +02:00CET

Barcelona restaurarà la masia de Can Valent al barri de Porta de Nou Barris

Barcelona restaurarà la masia de Ca Valent al barri de Porta de Nou Barris
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 5 maig (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona restaurarà la masia de Can Valent, al barri de Porta del districte de Nou Barris, que es va construir al segle XVIII i està protegida pel catàleg de patrimoni.

Segons ha informat el consistori en un comunicat aquest diumenge, la masia es dedicarà a usos públics que es consensuarà amb els veïns.

Es dedicaran uns 750.000 euros a rehabilitar les cobertes, els murs perimetrals, a incloure serveis bàsics i a delimitar els espais que acolliran els futurs usos.

El pla urbanístic que inclou la masia de Can Valent es va aprovar el divendres en el ple municipal amb l'abstenció del PP i els vots a favor del Govern municipal, PdeCAT, Cs, ERC, PSC, CUP i els regidors no adscrits Gerard Ardanuy i Juan Josep Puigcorbé.

El mateix pla també inclou una finca de titularitat privada al nord de la masia, que es convertirà en un tanatori de barri al costat del cementiri de Sant Andreu.

El pla també preveu que passi a ser de titularitat pública l'antic camp de futbol del CF Damm, un terreny de 6.384 metres quadrats que es dedicaran a usos esportius acordats amb un procés participatiu veïnal.