Publicat 19/5/2020 19:51:31 +02:00CET

Barcelona reprèn la tramitació d'expedients de llicència d'obres i activitats

Comisión telemática de Ecología, Urbanismo, Infraestructuras y Movilidad de Barcelona.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

   BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Barcelona reprendrà aquesta setmana la tramitació d'expedients de llicència d'autorització d'obres i inici d'activitats, que es van suspendre amb l'estat d'alarma pel coronavirus, i prioritzarà l'habitatge protegit.

   Ho ha anunciat la tinent d'alcalde de Mobilitat, Janet Sanz, en la comissió d'Ecologia i Urbanisme d'aquest dimarts, en resposta a una proposició d'ERC que demanava agilitar la tramitació de les llicències de les promocions que incloguin habitatges de protecció, i que ha estat aprovada amb el vot favorable de tots els grups i l'abstenció del PP.

   En aquest sentit, ha detallat que prioritzaran, en una primera fase que durarà dues o tres setmanes, els habitatges protegits, l'habitatge lliure que incorpori habitatge protegit, i els equipaments públics destinats a qualsevol ús i que siguin essencials, i es tramitaran amb preferència independentment de l'ordre d'incoacció.

   Sanz ha assegurat que l'objectiu és anar sumant altres activitats vinculades a oficines i comerç, i ha assenyalat que han pres la decisió de reprendre la tramitació perquè consideren que és un "bon moment per començar a agilitar".

   En la mateixa comissió, el Govern municipal ha acceptat un prec de JxCat que demanava un pla de xoc per reforçar els serveis de llicència d'obres i activitats que incorpori l'augment de personal tècnic adscrit a aquests serveis.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Una escola dels Franqueses (Barcelona) és nega a obrir quan passi a fase 2

 2. 2

  Coronavirus.- ICL Iberia Súria & Sallent cancel·la el seu ERTO i reprèn la plena activitat

 3. 3

  Successos.- Repunten fins a 37 les actuacions per ocupacions a Mataró (Barcelona) al maig

 4. 4

  Motor.- Torra i Sánchez acorden per telèfon una reunió Generalitat-Govern per Nissan

 5. 5

  Espanya podrà accedir a 140.000 milions del fons europeu de recuperació, 77.000 milions en transferències