Publicat 08/07/2020 17:09CET

Barcelona promociona la ciutat com a destinació gastronòmica a Masterchef Celebrity

Samantha Vallejo-Nájero, Montserrat Ballarín, Jordi Cruz, Ada Colau, Jaume Collboni, Eduard Torres i Pepe Rodríguez
EUROPA PRESS

El rodatge s'emmarca en una acció de Turisme de Barcelona per atreure visitants de proximitat

BARCELONA, 8 jul. (EUROPA PRESS) -

Turisme de Barcelona ha presentat aquest dimecres un acord amb la productora de Masterchef per rodar una de les proves d'exteriors de Masterchef Celebrity a la Rambla, davant la façana del mercat de la Boquería, amb l'objectiu de promocionar la ciutat com a destinació gastronòmica.

Abans de la sessió de rodatge, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni i el president de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, han compartit impressions amb els presentadors del concurs, els restaurador Samantha Vallejo-Nájera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz.

Colau ha assegurat que Barcelona s'associa a la gastronomia de primer nivell i com una destinació molt atractiva, i ha recordat que la capital catalana serà Capital de l'Alimentació Sostenible en 2021, i que posarà l'accent en la divulgació i pedagogia de l'alimentació saludable i sostenible.

Aquest rodatge, que correspon al capítol 9 de la cinquena temporada de Masterchef Celebrity, es preveu emetre al novembre, i es tracta d'una de les primeres accions del pla de Turisme de Barcelona per atreure turisme local, nacional i de proximitat, amb l'objectiu de reactivar l'economia vinculada al turisme.

Torres ha explicat que el sector empresarial de la ciutat s'ha implicat en la logística i organització de l'esdeveniment, que han pagat les despeses d'hotels, restaurants i transports pels prop de 65 persones que integren l'equip de rodatge, que s'ha estès durant dos dies --aquest dimarts i dimecres--.

"És un acte important perquè situa la gastronomia com un eix molt important per a la promoció de la ciutat. Promoció que en els últims anys no s'havia fet. Les coses anaven molt bé i estàvem més ocupats en com gestionar el turisme que ja rebíem. Ara el nostre treball torna a ser la promoció", ha expressat Torres.

A l'acte també han assistit la directora de Turisme de Barcelona, Marian Muro, que ha dit que la ciutat ha de tornar a situar-se en el mapa de les grans convocatòries i candidatures, i per escollir "el client que vol", així com la regidor de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, que ha dit que la formació en restauració a Barcelona és de primer nivell.

31 ESTELS MICHELIN

Turisme de Barcelona ha destacat que aquest concurs de cuina de RTVE té 3,5 milions d'espectadors de mitjana i s'emet en 55 països, i que entre els membres del jurat es troba el xef català Jordi Cruz, nascut a Manresa (Barcelona) i titular del restaurant ÀbaC de Barcelona, que compta amb tres estrelles Michelin.

Cruz ha assegurat que és un privilegi per al programa cuinar en la Rambla davant la Boqueria: "Tant de bo ens tots siguem capaços de mostrar la qualitat i el gran nivell amb el compte avui la gastronomia catalana al món", i ha afegit que la ciutat és reconeguda internacionalment per la qualitat de la seva gastronomia, ja que compta amb 31 estrelles Michelin repartides en 22 restaurants.

el més llegit

  1. 1

    Coronavirus.- Barcelona adapta el pla d'actuació municipal per donar resposta a la crisi

  2. 2

    Una dona accepta quatre mesos de presó per apunyalar el seu fill a Lleida

  3. 3

    Torrent diu que la lluita contra la violència masclista és "un deure inexcusable dels homes"

  4. 4

    El Govern d'Aragó confia que el TS avalarà la devolució dels béns de Sixena al monestir

  5. 5

    L'acord del Govern espanyol i ERC per a l'harmonització fiscal s'articularà fora dels PGE

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés