Publicat 23/5/2019 16:35:14 +02:00CET

Barcelona prohibeix la circulació a l'estiu de patinets de lloguer a Ciutat Vella

Seat entra en el negoci de patinets elèctrics compartits de lloguer a Madrid
SEAT - Archivo

BARCELONA, 23 maig (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment el decret que regula les restriccions de circulació d'alguns vehicles de mobilitat personal que es lloguen, com ara patinets elèctrics i segways, al districte de Ciutat Vella, durant els mesos d'estiu.

Ho ha explicat el consistori en un comunicat aquest dijous, en el qual ha detallat que els vehicles de mobilitat personal i els cicles de més de dues rodes d'ús comercial no podran circular per l'interior del districte, i que per tant ho hauran de fer per rutes determinades.

Així, podran circular des del Portal de la Pau per passeig Colom, passeig d'Isabel II, Marquès de l'Argentera i passeig de la Circumval·lació i també pels passejos Picasso, Lluís Companys i Pujades fins a l'avinguda Meridiana.

Aquesta restricció s'aplica des del 2016 "per garantir l'equilibri entre la vida veïnal i altres usos de l'espai" i no afecta els vehicles d'ús personal no llogats.

A més, els vehicles de mobilitat personal i de més de dues rodes que duguin a terme una activitat d'explotació econòmica hauran d'estar identificats i si cal inscrits en el registre que correspongui, mentre que l'ordenança preveu multes d'entre 100 i 500 euros en cas que es cometin infraccions.

el més llegit

 1. 1

  Mor l'actor Quim Lecina, confundador del Teatre Lliure

 2. 2

  Josep Bargalló: "Totes les escoles acolliran els alumnes de famílies que ho necessitin"

 3. 3

  Sánchez espera reprendre al juliol la taula de diàleg amb la Generalitat de Catalunya

 4. 4

  La Casa Blanca nega que hi hagi un "racisme sistèmic" a la Policia americana

 5. 5

  L'Ajuntament de Barcelona és la institució "millor valorada" durant la pandèmia