Publicat 11/12/2019 16:59:42 +01:00CET

Barcelona participa en la Conferència Mundial de la Unesco a Kyoto sobre turisme i cultura

El regidor Xavier Marcé i el director de Turisme de Barcelona, Xavier Suñol
EUROPA PRESS

BARCELONA, 11 des. (EUROPA PRESS) -

El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participarà aquest dijous en la quarta Conferència Mundial de la Unesco i l'Organització Mundial del Turisme de Nacions Unides (UNWTO) sobre turisme i cultura, que se celebra del 12 al 13 de desembre a Kyoto amb el títol 'Invertint en les generacions futures'.

En concret, Marcé intervindrà en la sessió 'Enfortint capacitats per al desenvolupament sostenible del turisme cultural', moderada pel coordinador del Banc Mundial per al patrimoni cultural i el turisme sostenible, Ahmed Almeida, ha informat el consistori aquest dimecres en un comunicat.

La conferència reunirà les principals veus del turisme al món per millorar la promoció i conservació del patrimoni cultural, potenciant l'emprenedoria en turisme cultural en el marc de les indústries creatives i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Juntament amb el regidor Marcé, intervindrà el director general de la Unesco al Japó, Koichiro Matsuura; la gerent nacional de màrqueting de Google a Grècia, Romania i Ucraina, Maria Founta; la directora nacional del Centre d'entrenament en turisme del Perú (Cenfotur), Madeleine Burns; i el director i secretari executiu del Consell d'Europa, Stefano Dominioni.

En paraules del moderador, Ahmed Almeida, la sessió està plantejada per aprofitar l'experiència dels participants i les idees innovadores aplicades des de l'àmbit de les administracions i del sector público-privat, orientades a millorar l'experiència de visitants i els beneficis cap a les comunitats que els reben.