Publicat 30/6/2019 12:34:05 +02:00CET

Barcelona organitza 80 tallers i activitats d'oci gratuïtes per a adolescents

Façana de l'Ajuntament de Barcelona.
DAVID ZORRAKINO (EUROPA PRESS) - Archivo

BARCELONA, 30 juny (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha organitzat 80 tallers i activitats d'oci gratuïtes pel 12 de juliol en tots els districtes de la ciutat per a joves d'entre 12 i 16 anys adaptades a "un perfil adolescent", ha informat el consistori en un comunicat aquest diumenge.

Partits de bàdminton, bàsquet i ping-pong, jocs de taula, danses urbanes, rutes per la ciutat amb el videojoc Pokémon Go, capoeira, parkour i castells són algunes de les activitats del programa municipal, confeccionat a partir dels resultats d'una enquesta en línia que han respost 2.000 barcelonins d'entre 12 i 16 anys.

Els adolescents que ho desitgin també podran participar en cinefòrums, classes d'art, fotografia, cuina i estampació de samarretes, a més de debats sobre 'trap' i videoclips.

També podran inscriure's en tallers per repassar en grup les assignatures suspeses i xerrades sobre sexoafectivitat, identitat i orientació sexual que els ajudaran "a saber cuidar-se emocionalment, fent-los reflexionar".

Al programa han treballat una vintena de professionals de l'oficina municipal 'Jove, Informa't i Participa' (JIP), que, al llarg dels últims tres mesos, han mantingut contacte amb adolescents de la ciutat per conèixer els seus interessos i adaptar l'oferta d'activitats a les preferències d'aquest col·lectiu.