Publicat 7/3/2019 12:04:25 +01:00CET

Barcelona oferir més de 90 activitats per mostrar que el consum responsable és fcil

Ajuntament de Barcelona
DAVID ZORRAKINO (EUROPA PRESS) - Archivo

BARCELONA, 7 mar� (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona, a través del comissionat d'Economia Social, oferir més de 90 activitats lúdiques i festives entre el 9 i el 17 de mar per mostrar que posar en prctica el consum responsable "és fcil".

En un comunicat aquest dijous el consistori detalla que es vol aportar una nova mirada al consum, "més sostenible i responsable" amb unes activitats que visualitzaran que existeixen múltiples opcions per consumir d'acord amb el bé comú.

En les activitats es faran visibles projectes empresarials i comunitaris que treballen en la línia de l'ecologisme, la mirada comunitria i l'economia social i solidria, i hi haur activitats per mostrar la mobilitat sostenible, la moda ecolgica i l'alimentació agroecológica i de proximitat.

A més, el 14 de mar a l'Espai Consum Responsable del Palau Foronda es distribuiran dues noves guies que pretenen facilitar l'ús de les plataformes digitals i que permeten practicar l'economia collaborativa, en fer mfasi en el seu bon ús "per evitar impactes socials i ambientals que ja s'estan evidenciant".

Així mateix, el dissabte 16 tindr lloc l'acte central de les jornades, la festa del consum responsable, en un matí de carcter festiu amb jocs, tallers, música, menjar al mercat de pags del parc de les Tres Xemeneies.