Barcelona ofereix la seva col·laboració a Tòquio per a la "gestió postolímpica"

Publicat 6/2/2020 17:29:55CET
L'Ajuntament de Barcelona ha presentat en la jornada 'Japan-Barcelona Smart City Forum' a Tòquio els seus projectes com a 'smart city' i li ha ofert col·laboració per a la "gestió post-olímpica".
AJUNTAMENT DE BARCELONA

BARCELONA, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat en la jornada 'Japan-Barcelona Smart City Forum' a Tòquio els seus projectes com a 'smart city' i li ha ofert col·laboració per a la "gestió postolímpica".

En un comunicat aquest dijous, el consistori ha explicat que la jornada coincideix amb l'augment de la popularitat dels projectes 'smart city' a la capital nipona, i la presència de Barcelona ha servit per intercanviar idees.

Més de 600 persones han assistit a les tres sessions en les quals s'ha presentat l'estratègia de ciutat intel·ligent de Barcelona; l'evolució urbanística postolímpica de la ciutat, i els projectes amb Sentilo, City OS, a les rondes i les superilles.

La delegació de l'Ajuntament també ha participat en una conferència a la Universitat de Tòquio en la qual es va presentar el model de Barcelona, i, concretament, el de les superilles i la plataforma Decidim.

També han assistit a reunions amb autoritats locals de Tòquio, Shibuya, Yokohama, Kyoto i Kobe, i amb els organitzadors dels Jocs Olímpics de Tòquio d'aquest 2020, a més d'acudir a la commemoració del 25è aniversari del terratrèmol de Kobe.

Contador