Publicat 26/8/2020 17:59:34 +02:00CET

Barcelona ofereix 74 equipaments i 159 exteriors a centres educatius per a ús escolar

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una roda de prena sobre la reobertura de les escoles.
AJUNTAMENT DE BARCELONA

BARCELONA, 26 ago. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat aquest dimecres que l'Ajuntament posarà a la disposició dels centres educatius 74 equipaments i 159 espais exteriors per a usos educatius a partir de setembre.

Ho ha dit en una roda de premsa al costat del tinent d'alcalde de Cultura, Educació i Ciència, Joan Subirats, i la comissionada d'Educació, Maria Truñó, en previsió que l'inici del curs 2020-2021 redueixin la seva ràtio a les aules.

La llista d'espais, que s'ha fet a través del Consorci d'Educació de Barcelona, permet que tots els centres que ho necessitin disposin d'espais addicionals per poder fer classe i les hores d'esbarjo amb les condicions i mesures de seguretat necessàries pel Covid-19.

En total, el consistori oferirà 230 espais pels 550 centres públics i concertats de la ciutat, i entre els espais interiors figuren museus, centres cívics i biblioteques, i, entre els exteriors, parcs, jardins i places.

Colau ha subratllat que l'Ajuntament "fa el màxim esforç per prioritzar l'obertura de les escoles i garantir el dret a l'educació presencial sempre que sigui possible", i ha assegurat que les escoles són un servei essencial.

(HI HAURÀ AMPLIACIÓ)

Contador