Publicat 16/3/2019 12:11:48 +01:00CET

Barcelona obre una web de "benvinguda al talent internacional" amb informació sobre la ciutat

Ajuntament de Barcelona
DAVID ZORRAKINO (EUROPA PRESS) - Archivo

BARCELONA, 16 mar� (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una pgina web de "benvinguda al talent internacional" per facilitar l'atracció, acolliment i integració de persones de la comunitat internacional interessades a installar-se a la capital catalana amb informació sobre trmits i activitats.

El portal 'Barcelona International Welcome' est disponible en catal, castell i angls, i est impulsat per la Direcció de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament amb la collaboració de Barcelona Activa, ha informat el consistori aquest dissabte en un comunicat.

Conté informació sobre trmits i activitats per installar-se, iniciar la vida quotidiana, relacionar-se, fer contactes i amistats, o desenvolupar una activitat econmica, i el portal est especialment dirigit a persones investigadores, directives, professionals, inversores o emprenedores --públics compresos en la llei de suport als emprenedors--.

També es facilita l'accés al conjunt de serveis que l'Ajuntament ja ofereix a la comunitat internacional per acollir talent, com els serveis de suport a la creació d'empreses, de suport a la inversió estrangera o d'orientació per al desenvolupament professional, entre d'altres.

La informació de la web dona resposta a la demanda d'agents barcelonins vinculats al talent internacional, com universitats, centres d'investigació o entitats de la societat civil, i a la del Consell Assessor de Promoció de Ciutat.

El portal --'barcelona.cat/internationalwelcome'-- ofereix informació sobre habitatge, educació, transport públic, salut, finances, impostos, treball, tinena d'animals, entre altres qüestions; agrupa els trmits més rellevants; conté una agenda d'activitats, i una recopilació de notícies i documentació.