Publicat 28/11/2019 15:29:05 +01:00CET

El Barcelona Night Tour estrena una ruta nadalenca pels carrers il·luminats del centre

 Barcelona Night Tour
TMB - Archivo

BARCELONA, 28 nov. (EUROPA PRESS) -

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix per primera vegada la ruta Barcelona Night Tour Christmas Lights, un itinerari nocturn pels carrers del centre de la ciutat decorats amb la il·luminació de Nadal.

Aprofitant l'encesa de llums de Nadal de Barcelona aquest dijous, a partir d'aquest divendres 29 de novembre i fins el 4 de gener s'engegarà aquest servei de bus que funcionarà totes les nits dels divendres, dissabtes i diumenges, ha informat TMB aquest dijous en un comunicat.

La ruta de Nadal de l'autobús turístic comença a la plaça Catalunya i inclou el recorregut d'alguns punts d'interès com la Pedrera, la Casa Batlló, la torre Agbar, la Sagrada Família, la Catedral, el passeig de Colom, la Gran Via, el Paral·lel, l'avinguda Diagonal, el Passeig de Gràcia, la plaça Catalunya, la plaça Espanya i Arc de Triomf.

Les sortides es faran a les 20.00 hores dels divendres, dissabtes i diumenges des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça Catalunya, davant del bar Zurich, i la durada de la ruta és d'aproximadament 90 minuts; a més, en el bus hi ha un informador que comenta tot el recorregut, en tres idiomes (català, castellà i anglès), i s'explicaran les tradicions culturals típiques d'aquesta època.

El nou servei està dirigit als turistes que visiten Barcelona i també al públic local i familiar que vulgui gaudir de la decoració de Nadal dels carrers de la ciutat, i és necessari fer reserva prèvia atès que l'aforament és limitat.