Publicat 13/5/2020 19:03:09 +02:00CET

Barcelona es manté quarta del rànquing de congressos ICCA i supera a Madrid

Imatge d'arxiu de l'esdeveniment 'Industry'
FIRA DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

Barcelona ha mantingut la quarta posició en el rànquing mundial de ciutats de congressos elaborat per la Internacional Congress and Convention Association (ICCA), pel nombre de reunions organitzades en 2018, i supera a Madrid, que baixa de la tercera a la cinquena plaça.

En un comunicat aquest dimecres, l'Ajuntament ha destacat que la capital catalana porta 20 anys en el "top 5" del rànquing --l'única ciutat espanyola que ho aconsegueix-- i és la primera ciutat no capital d'estat posicionada entre les deu primeres.

La classificació l'encapçala Paris (237), seguida de Lisboa (190) --que ha escalat cinc posicions--, Berlín (176), Barcelona (156) i Madrid (154), i, per països, els Estats Units (934), Alemanya (714), França (595) i Espanya (578) ocupen les quatre primeres posicions.

El regidor de Turisme, Xavier Marcé, ha destacat la posició "consolidada" de Barcelona, i el director del Barcelona Convention Bureau (BCB), Christoph Tessmar, que ha remarcat la fortalesa de l'activitat congressual de la ciutat.

El president del comitè executiu de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, ha felicitat a l'equip del BCB i ha destacat el reconeixement mundial que suposa aquesta posició per a la ciutat, així com "l'èxit del model Barcelona en col·laboració públic-privada".

Contador