Publicat 19/12/2019 16:56:56 +01:00CET

Barcelona edita una guia de bones pràctiques LGTBI per a les empreses

Barcelona edita una guia de bones pràctiques LGTBI per a les empreses
AJUNTAMENT DE BARCELONA

BARCELONA, 19 des. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha editat una guia de bones pràctiques LGTBI per a empreses amb l'objectiu d'"enfortir el seu compromís amb la diversitat sexual i de gènere", ha informat aquest dimecres el consistori en un comunicat.

El document, de 60 pàgines, suposa una pauta per adaptar la realitat interna de cada organització tenint en compte la diversitat per a orientació sexual i identitat i expressió de gènere per avançar cap a empreses més "diverses".

La guia es podrà sol·licitar a l'Oficina d'Atenció a les Empreses de Barcelona Activa de manera gratuïta, i el seu contingut aborda la gestió de la diversitat, polítiques de direcció empresarial i recomanacions en plans de contractació i comunicació d'empreses.

El tinent d'alcalde d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, ha assegurat que Barcelona és una ciutat "gay-friendly", amiga de la comunitat LGTBI, la qual cosa ajuda a atreure talent, segons ell.

"Ser una empresa que fomenta la diversitat sexual i de gènere enforteix l'empresa, i aquesta guia és una pauta per ser més competitius i ajudar a construir una societat millor", ha explicat Collboni en la presentació.