Publicat 29/09/2020 13:28CET

Barcelona edita una guia amb els serveis i ajudes en marxa per a la reactivació econòmica

Barcelona edita una guía con los servicios y ayudas en marcha para la reactivación económica
AJUNTAMENT DE BARCELONA

   L'Ajuntament distribuirà més de 24.000 exemplars en mercats i comerços de la ciutat

   BARCELONA, 29 set. (EUROPA PRESS) -

   L'àrea d'Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona ha editat la guia 'Barcelona mai s'atura. Guia pràctica de serveis', que recull 55 mesures impulsades des del consistori sobre ajudes i iniciatives en marxa per recolzar al teixit empresarial, emprenedor i econòmic de la ciutat.

   En un comunicat aquest dimarts, l'Ajuntament ha detallat que distribuirà més de 24.000 exemplars impresos en mercats i comerços de tots els districtes de la ciutat, amb especial atenció als eixos comercials de cada zona, encara que també es podrà consultar i descarregar a través d'Internet.

   El tinent d'alcalde Jaume Collboni ha destacat que la guia és una "porta d'entrada útil a tots els recursos i serveis" que s'han posat a la disposició de treballadors, autònoms, pimes i empreses, amb l'objectiu de recolzar-los en formació, trajectòria professional, impuls al negoci, innovació i emprenedoria, entre uns altres.

   "Hem treballat des del Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica (Cecore) municipal enfocant tots els nostres recursos per minimitzar els efectes de la crisi i afavorir la reactivació de la ciutat, a través del suport als treballadors, els autònoms i també el món de la petita economia i l'empresa", ha dit Collboni.

   En aquest sentit, ha subratllat que el principal objectiu del consistori és preservar ocupacions i potenciar la creació de nous, per la qual cosa treballen en un model econòmic basat en els paràmetres de "competitivitat, sostenibilitat i equitat" per consolidar Barcelona com una economia dinàmica i amb capacitat per superar els efectes de la Covid-19.

INICIATIVES I SERVEIS

   Aquesta guia apropa la ciutadania el ventall d'iniciatives i serveis al seu abast per formar-se, assessorar-se, emprendre, demanar ajudes econòmiques, subvencions i finançament, així com obtenir certificats i informació de la nova normativa vigent en ocasió de la pandèmia, a més de punts físics i virtuals d'atenció a empresaris.

   El document s'estructura en cinc blocs: ajudes econòmiques, subvencions i finançament; assessorament; formació; promoció, i canvis normatius per a empresaris, emprenedors i per a persones que cerquen ocupació, es volen assessorar en l'àmbit laboral i necessiten informació i atenció personalitzada sobre la seva situació.

Contador

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés