Publicat 1/9/2020 19:22:04 +02:00CET

Barcelona centra el repte del programa DataCity Lab a reduir la pobresa energètica

BARCELONA, 1 set. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha centrat el repte del programa d'innovació urbana DataCity Lab a reduir la pobresa energètica dels col·lectius vulnerables de la ciutat, ha informat aquest dimarts el consistori en un comunicat.

El programa a Barcelona està impulsat pel comissionat d'Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern de l'Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb l'Oficina Municipal de Dades i la fundació municipal BIT Habitat.

Aquest any el repte s'enfoca en la reducció de la pobresa energètica dels col·lectius vulnerables de Barcelona a través de la generació d'electricitat a partir de l'energia solar fotovoltaica, i llança una convocatòria oberta a empreses tecnològiques per analitzar la viabilitat del plantejament.

Aquesta convocatòria estarà oberta des d'aquest dimarts fins al 30 de setembre, i els inscripcions és podran fer a través de la pàgina web del DataCity Lab.

L'empresa finalista rebrà un premi de 10.000 euros pels entre tres i quatre mesos d'experimentació, i els resultats és presentaran en un acte públic al febrer de 2021.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Unes 300 persones fan una cadena humana a Tarragona per denunciar que les mesures sanitàries a l'aula són "insuficients"

 2. 2

  Un operatiu policial als barris de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola de Mataró finalitza amb 81 persones identificades

 3. 3

  Detingut un veí de Manlleu per un robatori amb força en un habitatge de les Masies de Voltregà

 4. 4

  Tres detinguts a L'Hospitalet per vendre marihuana a menors i a no socis d'un club cannàbic

 5. 5

  Quatre ferits en un accident a les obres de construcció de la rampa de la mina de Cabanasses de Súria