Publicat 15/10/2019 17:44:15 +02:00CET

Barcelona cedeix 14 habitatges d'un edifici de la Marina del Prat Vermell a entitats

Barcelona cedeix 14 habitatges d'un edifici de la Marina del Prat Vermell a entitats
AJUNTAMENT DE BARCELONA

BARCELONA, 15 oct. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha signat aquest dilluns convenis de col·laboració amb 11 entitats d'inclusió social per cedir 14 habitatges de l'edifici del número 7 del carrer Encuny, al barri de la Marina del Prat Vermell del districte de Sants-Montjuïc.

En un comunicat, ha detallat que la cessió és per un període de tres anys renovables a tres anys més, i els pisos es destinaran a programes per a persones en situació d'exclusió social vulnerable i residencial.

Són habitatges d'un sol dormitori amb sala-cuina diàfana i un lavabo, amb una superfície aproximada de 45 metres quadrats, i estan equipats amb vitroceràmica, forn elèctric i termo-acumulador d'aigua.

El consistori va comprar aquest edifici de 114 pisos el 2018 i, des de l'adquisició, ha subrogat els 56 contractes de lloguer que ja existien i ha subscrit 34 nous contractes: 27 de la taula d'emergència, sis per a contingents especials i un amb lloguer a canvi.

En l'acte de signatura del conveni han assistit la tinent d'alcalde de Drets Socials i Feminismes, Laura Pérez, i les regidores de Salut, Gemma Tarafa; Infància, Joventut i Gent gran, Marga Marí-Klose, i la d'Habitatge, Lucía Martín.