Actualitzat 16/1/2020 16:09:08 +00:00 CET

Barcelona aprova el projecte de reparcel·lació de l'entorn del Camp Nou

Mapa del futur Espai Barça.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 16 gen. (EUROPA PRESS) -

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat definitivament el projecte de reparcel·lació de l'àmbit Espai Barça, que dona continuïtat a la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM), que es va aprovar el passat mandat municipal.

Aquest document, juntament amb l'aprovació al desembre del projecte d'urbanització de l'entorn del Camp Nou, tenen l'objectiu d'obrir el recinte al veïnat i són requisits necessaris per poder obtenir la llicència de construcció del futur Camp Nou, ha informat el consistori aquest dijous en un comunicat.

Així, el projecte de reparcel·lació comporta les modificacions de les parcel·les per executar l'Espai Barça, que ara s'han d'inscriure en el Registre de la Propietat.

El club, actualment amb el 90% de la propietat del terreny, va arribar a un acord amb els afectats per tramitar el document amb l'Ajuntament.

La previsió és que les primeres obres d'urbanització puguin començar durant el primer semestre del 2020: primer pel carrer Menéndez Pelayo, en el tram comprès entre Martí i Franquès i Joan XXIII i, posteriorment, s'anirien executant la resta de vials.