Barcelona Activa seleccionarà 30 empreses en una nova edició del programa Axelera

Publicat 25/10/2019 16:35:41CET
La directora de Barcelona Activa, Sara Berbel.
BARCELONA ACTIVA - Archivo

Es destina a empreses de la metròpoli de Barcelona amb "alt potencial de creixement"

BARCELONA, 25 oct. (EUROPA PRESS) -

Barcelona Activa seleccionarà 30 empreses amb un gran potencial de creixement de l'àrea metropolitana de Barcelona mitjançant una nova edició del programa Axelera, que les acompanyarà en la definició i implantació dels plans d'expansió.

En un comunicat aquest dijous, l'agència pública ha detallat que es tracta de la tercera edició d'aquest programa, i que comptaran amb la col·laboració d'Everis i Imagine Cretivity Centre, dues empreses especialitzades en negoci i innovació.

El primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, ha assegurat que la ciutat vol donar suport a aquelles empreses que volen créixer, que assegura que beneficia tota la societat i ajuda a crear ocupació de qualitat.

El programa es dirigeix a empreses de la metròpoli de Barcelona amb un gran potencial de creixement i una facturació de prop dels dos milions d'euros, i totes les empreses que s'hi inscriguin seran analitzades per un equip de consultors.

Durant aquest procés es preseleccionaran 60 empreses, que rebran un informe de diagnòstic individualitzat que els podrà ajudar a "identificar potencials i àmbits de millora".

Posteriorment, se seleccionaran les 30 empreses, que obtindran 100 hores de consultoria per ajudar-les a identificar les seves necessitats, la investigació de noves vies per accelerar el seu desenvolupament i l'arrencada d'un pla de creixement.

VALORAT EN 8.000 EUROS

Les empreses podran definir plans de creixement basats en la penetració en mercats, la internacionalització, el desenvolupament de nous productes i serveis i diversificació.

El preu de mercat d'aquest assessorament es valora en uns 8.000 euros, i les empreses participants hauran d'abonar una fiança simbòlica per "mostrar l'interès i compromís" en el programa, que es retornarà en finalitzar-lo.

el més llegit

 1. 1

  Cinc detinguts i 36 identificats a Cornellà per enfrontaments entre aficions

 2. 2

  La pujada dels preus de lloguer a Barcelona i a Madrid es moderarà el 2020, segons Anticipa

 3. 3

  Un mort i dos ferits en un accident a l'N-340 a Vallirana (Barcelona)

 4. 4

  La Cambra de Terrassa oferirà un servei integral a empreses afectades pel Brexit

 5. 5

  La línia ferroviària Barcelona-Puigcerdà (Girona) ja està plenament operativa

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista