Publicat 10/9/2019 14:12:55 +02:00CET

Tornen els concerts de la Mercè d'Estrella Damm a la platja del Bogatell de Barcelona

Tornen els concerts de la Mercè d'Estel Damm a la platja del Bogatell de Barcelona.
ESTRELLA DAMM

BARCELONA, 10 set. (EUROPA PRESS) -

Els concerts de la Mercè d'Estrella Damm es tornen a celebrar per sisè any consecutiu a la platja del Bogatell de Barcelona, amb un "complet programa d'activitats" per a tots els públics a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

Segons un comunicat de l'empresa, l'Escenari Mediterràniament acollirà el 20 de setembre les actuacions de La Casa Azul (a les 21.30 hores), Dorian (a les 23.30 hores) i Oques Grasses (a les 01.30 hores).

La Casa Azul presentarà nou disc després d'una primera versió l'any 2013, Dorian tocarà el seu últim àlbum 'Justicia Universal' i Oques Grasses també oferiran el seu quart treball, que ha comptat amb la col·laboració de Zoo i de Lildami.

El 21 de setembre serà el torn de Da Souza (a les 21.00 hores), Joan Dausà (a les 22.00 hores), La Pegatina (a les 23.00 hores) i The Gramophone Allstars Big Brand (a les 01.00 hores).

Da Souza presentarà el seu àlbum 'Futbol d'avantguarda', Joan Dausà tocarà cançons com 'Jo mai mai' o 'Una altra manera de viure' --a més de temes que integren el seu nou disc 'Ara som gegants'--, La Pegatina tornarà a interpretar "música eclèctica però sempre divertida", i The Gramophone Allstars Big Brand ajuntarà els sons de Jamaica dels anys seixanta amb la música negra nord-americana.

ACTIVITATS A L'ANTIGA FÀBRICA

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm proposa "un complet programa d'activitats per a tots els públics amb més música", com una 'silent disco', activitats per a nens i gastronomia acompanyada de cerveses Damm.