Actualitzat 12/11/2015 10:22

Publiquen una radiografia sobre els protagonistes del Baix Llobregat i L'Hospitalet

Qui és Qui. Radiografia dels qui manen al Baix Llobregat i L'Hospitalet
BCN CONTENT FACTORY

BARCELONA, 12 (EUROPA PRESS)

'Qui és qui. Radiografia dels qui manen al Baix Llobregat i L'Hospitalet' és un llibre de diversos autors que ofereix una panoràmica general de la zona des de diferents punts de vista amb la finalitat d'atorgar protagonisme a les persones i entitats que més influeixen en la vida quotidiana.

   Es tracta d'una obra escrita per diversos periodistes que analitza temes concrets com policia, sanitat, cultura, oci, esports, tribunals, sindicats, empresaris, educació, mitjans de comunicació, institucions supramunicipals, ajuntaments, entitats socials i partits polítics.

   Editat per BCN Content Factory, 'Qui és qui' neix com a obra de periodisme de dades i serveis, i pretén ser una eina útil que contribueixi a formar una ciutadania crítica i conscient dels seus drets i deures.

   Segons explica en el pròleg Juan Carlos Valero, en un món saturat de dades i informacions, l'ofici de periodista es fa necessari per posar en ordre i contextualitzar les dades i per distingir la informació de la propaganda.

   'Qui és qui. Radiografia dels qui manen al Baix Llobregat i L'Hospitalet' es presenta aquest dijous, 12 de novembre, a la biblioteca de Viladecans (Barcelona), en un acte en el qual intervindran el president de l'Associació Empresarial de l'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), Manuel Rosillo, i l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz.

   Després es faran més presentacions pel territori, a ciutats com Castelldefels o Cornellà, incidint en cada acte en un dels capítols del llibre amb alguns dels seus protagonistes.

   Els periodistes que han participat en el llibre són Eva Jiménez, Eduard Rodríguez, Ana Basanta, Imanol Crespo, Dayana García i Begoña González.
www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés