Publicat 25/8/2014 16:58:05 +02:00CET

El primer còmic de Superman, venut per 3,2 milions dòlars

PRIMER CÓMIC DE SUPERMAN
EBAY

MADRID, 25 ago. (EUROPA PRESS) -

El primer exemplar d'Action Comics, el llegendari còmic on apareix per primera vegada Superman, ha estat venut en una subhasta d'EBay per $3,207,852 milions dòlars, 2,4 milions d'euros aproximadament.

El còmic subhastat es tractava de l'exemplar millor conservat del primer número d'Action Comics, raó principal per la qual ha obtingut un preu tan alt en la subhasta, que ha tingut un total de 48 licitacions.

El propietari del còmic, Darren Adams, propietari de la botiga Pristine Comics situada a Washington DC, diu sentir-se "orgullós" d'haver tingut el còmic més car del món. Adams també ha publicat un vídeo en YouTube en què parla sobre el còmic i explica com va arribar a les seves mans, així com diversos detalls sobre el procés de producció del mateix.

El batejat com a 'Sant Grial' dels còmics va suposar la primera aparició del llegendari personatge creat per l'escriptor Jerry Siegel i l'il·lustrador Joe Shuster i el començament del món dels superherois tal com avui dia ho coneixem.

Un exemplar en perfecte estat del número 1 d'Action Comics costaria uns tres milions de dòlars, una quantitat que segons revela el mateix Adams- van arribar a oferir-li per l'obra subhastada, que finalment ha superat aquesta quantitat. Una còpia d'aquest mateix número classificada amb un 9,5 es va vendre el 2011 per 2,16 milions de dòlars.