Publicat 31/10/2019 17:53:27CET

Najwa Nimri i Maggie Civantos tornen a 'Vis a vis' amb 'El Oasis'

Najwa Nimri i Maggie Civantos tornen a 'Vis a vis' amb  'El oasis'
FOX

MADRID, 31 Oct. (EUROPA PRESS) -

Najwa Nimri i Maggie Civantos tornen al món de 'Vis a vis' amb 'L'oasi', cinquena temporada de l'aclamada ficció emesa originalment per Antena 3 i que ara coprodueix Fox. Un retrobament "molt especial" en què podrà veure's, per fi, interactuar Zulema i Macarena d'una manera completament diferent. "S'explicarà la història que feia temps esperàvem", avança l'actriu de 'Quién te cantará', que revela que la ficció, que s'estrenarà el 2020, s'estendrà "per un nou univers" en què hi haurà "moltes sorpreses".

"Veuràs l'autèntica relació que tindran Macarena i Zulema, cosa que esperaven molts espectadors. En les dues primeres temporades s'ha anat construint, però en la tercera i la quarta ha estat inviable, ara arriba l'oportunitat de veure-les a les dues en acció, és un autèntic regal, una oportunitat per veure una nova fórmula i experimentar", ha declarat Nimri en una trobada amb la premsa durant el rodatge de la sèrie a Madrid.

"Veurem una Macarena diferent. Tot i que ha passat el temps i el personatge hagi evolucionat i sigui més estable, encara és insaciable", ha explicat Maggie Civantos en la trobada. "Per a mi, serà explicar la història que no estava acabada", ha apuntat. "És una història de dos personatges completament oposats, les històries dels quals són diferents, que hauran de conviure i posar-se acord", ha apuntat Nimri.