Publicat 9/10/2019 13:26:01 +02:00CET

L'òpera prima 'Ardara' de Raimon Fransoy i Xavier Puig amb Bruna Cusí s'estrenarà al novembre

L'òpera prima 'Ardara' de Raimon Fransoy i Xavier Puig amb Bruna Cusí s'estrenarà al novembre
NOEMÍ ELÍAS - Archivo

BARCELONA, 9 oct. (EUROPA PRESS) -

Els directors Raimon Fransoy i Xavier Puig estrenaran el 22 de novembre la seva òpera prima 'Ardara', un viatge a Irlanda de tres joves que mai no van tornar a casa, i que està interpretat per Bruna Cusí, María García Vera i Macià Florit.

Segons un comunicat, la pel·lícula es va rodar a Barcelona, Menorca i Slieve League (Irlanda), on es troben els penya-segats més alts d'Europa, i narra el viatge de tres joves a Irlanda i la seva misteriosa desaparició a través dels ulls dels qui els van veure passar.

Es tracta d'una reconstrucció onírica dels seus darrers dies al comtat de Donegal, al nord-est del país, fins que arriben al penya-segat més alt d'Europa, que marca el final del continent.

Obra del músic, Ricky Falkner, la pel·lícula aposta per una "cuidada" banda sonora amb les col·laboracions de Núria Graham i Maria Coma.

La pel·lícula és una producció d'Elsabeth Produccions en coproducció amb La Perifèrica Produccions, amb el suport de l' Institut Català de les Empreses Culturals (Icec), la participació d'IB3 i TVC i la col·laboració d'Infusiones musicales.