Publicat 25/8/2014 11:19:54 +02:00CET

L'espectacle 'Dot' de la companyia Maduixa encapçala el cartell del FIT de Cerdanyola

Espectáculo Dot
AJ. CERDANYOLA DEL VALLÈS

CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), 25 ago. (EUROPA PRESS) -

L'espectacle 'Dot' de la companyia valenciana Maduixa serà un dels plats forts del Festival Internacional de Teatre infantil de Cerdanyola del Vallès, que tindrà lloc a la localitat del 26 al 28 de setembre, organitzat per Bambolina i l'Ajuntament de Cerdanyola i que té la col·laboració de la Fundació Xarxa i el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat.

Es tracta d'un sorprenent muntatge que ja va formar part del Grec 2014 en què la dansa, el teatre, la música i les noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en què tot és possible.

Prenent com a punt de partida l'estimulant treball de l'artista nord-americà Sol Lewitt, els actors transformaran una gran paret blanca en un espai ple de color "amb un poc de màgia i molta imaginació".

Les entrades per al FIT Festival 2014 es podran comprar a partir del 4 de setembre a l'Ateneu de la població i la venda de passis anirà acompanyada de diverses accions al carrer, que Bambolina organitzarà per a promocionar l'esdeveniment.

El FIT Festival és un certamen internacional d'arts escèniques especialitzat en teatre infantil i familiar que té periodicitat biennal i que està pensat com un aparador d'algunes de les produccions internacionals, espanyoles i catalanes de teatre infantil i juvenil més interessants del moment.