Publicat 9/4/2019 17:39:55 +02:00CET

L'Escenari Brossa acull el cabaret inspirat en l'obra del poeta 'Laberint Striptease'

L'Escenari Brossa acull el cabaret inspirat en l'obra del poeta 'Laberint Sti
ESCENARI BROSSA

BARCELONA, 9 abr. (EUROPA PRESS) -

L'Escenari Brossa de Barcelona acull fins al 12 de maig el cabaret inspirat en l'obra 'Strip-tease i teatre irregular' i en els poemes visuals de Brossa en el cabaret 'Laberint Stiptease', ha informat la sala en un comunicat aquest dimarts.

El cabaret compta amb dramatúrgia, direcció i coreografia de Roberto G.Alonso amb la collaboració de la seva companyia i Cabaret 13, i la producció pretén redescobrir Brossa prenent com a punt de partida la seva obra.

La proposta manté l'humor i la crítica de l'obra, encara que la transporta fins a l'actualitat en una reinterpretació que vol trobar un Brossa lúdic, crític i visual que qüestiona qu passaria si Brossa estigués viu en l'actualitat.

Acompanyats de música en directe de la m de Jordi Cornudella, l'espectacle convida a entrar en el món del cabaret amb l'aspiració que el públic "gaudeixi de la música, la dansa i els stripteases".

Actua i canta Elena Martinell, balla Laura Marsal i s'inclouen els xou del saltimbanqui Davo Marín i de MC Clown Roberto G. Alonso & Jordi Andújar.

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista