Actualitzat 6/10/2017 12:56:14 +00:00 CET

Les aventures d'Astèrix a Itàlia sortiran a la venda el 19 d'octubre

Vinyeta d'Astèrix a Itàlia
LES EDITIONS ALBERT RENÉ

MADRID, 5 abr. (EUROPA PRESS) -

'Astèrix a Itàlia' serà el títol del nou viatge de l'heroi gal del còmic al costat del seu inseparable Obèlix, en el que suposarà l'àlbum número 37 d'aquestes aventures dibuixades per Didier Conrad i Jean-Yves Ferri, segons ha anunciat l'editorial.

Aquesta sortida del seu poblat resistent als romans es desenvoluparà l'any 50 abans de Crist, quan Juli Cèsar somia amb una Itàlia unificada. Astèrix i Obèlix descobriran en aquesta ocasió els nombrosos pobles que viuen a la península italiana, si bé "per a gran disgust" d'Obèlix, a l'antiga Itàlia no només hi ha romans.

Els pobles itàlics tracten de conservar la seva autonomia i veuen amb mals ulls els intents de dominació de Juli Cèsar i les seves legions.

Així, Astèrix i Obèlix comencen una gran aventura que els farà conèixer a fons la sorprenent Itàlia antiga i els seus pobles itàlics.

"Itàlia no es resumeix amb Juli Cèsar, Roma i el Coliseu. Pensem que ja era hora que Astèrix i Obèlix es fessin una idea més precisa del que era veritablement Itàlia en aquest moment, cosa que no disgustarà Albert Uderzo, la família del qual és originària del nord d'Itàlia", han assenyalat els autors del còmic.

La publicació d'aquest còmic coincideix amb l'any en què es compleix el 90è aniversari del guionista original --Uderzo-- i els 40 anys de la mort de l'il·lustrador --Goscinny--.