Actualitzat 22/10/2015 15:06:07 +00:00 CET

La galeria Artur Ramon traça un recorregut pel dibuix del segle XVI al XX

BARCELONA, 29 abr. (EUROPA PRESS) -

La galeria d'art Artur Ramon acull fins al 13 de juny l'exposició 'Quatre segles de dibuixos: de Joan de Joanes a Antoni Tàpies', en què traça un recorregut per les millors obres del dibuix espanyol, italià i francès del segle XVI al XX, ha informat en un comunicat.

L'exposició es porta a terme dins del marc 'El Paper de l'Art', una mostra col·lectiva impulsada pel Gremi de Galeries de Catalunya, en què 20 sales de la ciutat s'ompliran de més de 500 obres d'art sobre paper.

Artur Ramon Art té tres espais en què es poden veure obres com els dibuixos de Salvador Dalí de finals dels 60 i principis dels 80, les tècniques d'Antoni Tàpies de principis de la dècada de 1980 i les aquarel·les de Eugenio Lucas Velázquez, entre d'altres.

Més de seixanta dibuixos completen l'itinerari de la galeria, una exposició l'objectiu de la qual és "difondre el dibuix entre nosaltres i incentivar el col·leccionisme a tots els nivells", ha explicat el comissari de l'exposició i responsable de la galeria, Artur Ramon.

El Gremi de Galeries de Catalunya ofereix la segona edició d'aquesta proposta artística amb la finalitat de continuar promovent les obres sobre paper a les sales de Barcelona, i, després de l'èxit del 2014, s'ha ampliat l'oferta amb un cicle de conferències i visites exclusives.