Actualitzat 25/8/2014 10:19:14 +00:00 CET

Beyoncé i Miley Cyrus, les reines dels MTV Vídeo Music Awards

Beyonce y Jay Z en los MTV VMA 2014
Foto: MTV

MADRID, 25 Ago. (CHANCE)

La cadena musical MTV ja ha premiat els millors videoclips de l'any. Una gala en la qual no ha faltat el protagonisme de Miley Cyrus i Beyoncé, a més de les anècdotes prèvies, com l'esgarrifós tiroteig en la pre-party de Chris Brown o que una anaconda va mossegar una de les ballarines de Nicki Minaj durant un assaig.

   Com diem, Miley ha tornat a ser la protagonista, tot i que aquesta vegada en menys grau, ja que la cantant no ha fet cap de les seves polèmiques actuacions però sí que ha guanyat el premi a Millor Vídeo de l'Any amb el seu ja arxiconegut 'Wrecking Ball'. El vídeo dirigit pel no exempt de polèmiques, el fotògraf Terry Rirchardson, s'ha portat un dels màxims guardons de la cerimònia.

   La cantant, en comptes de fer ús del seu temps per fer una nova polèmica, ha volgut cedir aquest temps a un jove sortit de la indigència perquè expressés la seva situació i que es prengui consciència sobre això. "A la ciutat de Los Angeles, capital de l'entreteniment, hi ha un dels índex més alts de joves sense llar dels Estats Units. La indústria musical farà més de 6.000 milions de dòlars i a les portes d'aquest lloc hi ha uns 54.000 éssers humans que no tenen llar", explicava Jessie, el jove al qual Miley havia cedit el seu temps.

   Beyoncé tampoc ha volgut passar desapercebuda i no ha dubtat a presentar-nos un intermedi que ha durat ni més ni menys que 15 minuts presentant alguns dels seus temes a causa del guardó especial que rebia de mans del seu marit, el raper Jay-Z i de la seva filla, Blue Ivy. Aquest premi guardona aquell artista que ha tingut un gran impacte en la indústria musical, l'anomenat MTV Vídeo Vanguard Award. La parella pot estar contenta ja que també es van emportar el premi a Millor Col·laboració pel seu tema 'Drunk in Love'.

   Beyoncé també ha obtingut el seu premi a Millor Vídeo amb Missatge pel tema 'Pretty Hurts', vídeo que també va guanyar el premi a Millor Cinematografia.

   D'altra banda, Katy Perry tampoc ha marxat amb les mans buides i ha aconseguit l'anhelat premi a Millor Vídeo d'Artista Femení amb el seu videoclip, 'Dark Horse'. En contraposició, el premi per al Millor Vídeo d'Artista Masculí ha anat a parar a la col·laboració entre Ed Sheeran amb Pharrell Williams al tema 'Sing'.

   En les categories específiques, Rock, Pop i Hip-Hop, els guardonats han estat respectivament Lorde per 'Royals', Ariana Gran amb Iggy Azalea pel tema 'Problem' i Drake amb Majid Jordan pel seu tema 'Hold On (We're Going Home)'.