Publicado 04/01/2024 13:48

La família Lao, una de les més riques d'Espanya, entra en MyInvestor a través d'una ronda de 45 milions

Archivo - Arxivo - Logo de MyInvestor.
ANA VALINO/ MYINVESTOR - Archivo

MADRID, 4 gen. (EUROPA PRESS) -

MyInvestor, el neobanc recolzat per Andbank, AXA, El Corte Inglés i diversos 'family office', ha tancat una ronda de finançament de 45 milions d'euros liderada per Nortia Capital (el holding empresarial de la família Lao, una de les més riques d'Espanya) i el 'family office' Arama Futur, que han entrat a l'accionariat de la signatura.

L'entitat ha detallat en una nota de premsa que la ronda de capital es va tancar el desembre passat i que, en conseqüència, ha elevat el seu capital CET1 per sobre dels 60 milions d'euros i situat en més del 40% la seva ràtio de capital TIER1, mentre que BlueBull va ser el banc d'inversió assessor de MyInvestor en aquesta operació.

Així mateix, a la ronda també han participat Andbank i els 'family office' accionistes de MyInvestor, entre els quals figuren Casticapital, holding de la família canària Del Castillo, Aligrupo, holding dels empresaris alacantins Alcaraz, i Reig Patrimonia, de la família Ribas.

La signatura ha adduït que aquesta ronda d'inversió li permet enfortir les seves ràtios per continuar expandint el seu balanç mentre que posiciona a l'entitat a "el cap dels ránking de ràtio de solvència de la banca espanyola".

MyInvestor va registrar el primer benefici de la seva història el 2023 motivat pel creixement del nombre de clients, que es va duplicar fins als 220.000, i del volum de negoci, que es va incrementar de 2.263 milions a 4.373 milions (el 48% d'aquesta suma en productes d'inversió, el 42% en comptes i dipòsits i el 9% en inversió crediticia), mentre que la ràtio de morositat va ser inferior al 0,1%.
www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés