El projecte neix fruit de l'empresa familiar Forn de Pa Saborit
BARCELONA, 21 Dic. (EUROPA PRESS) -
El forner i pastisser Miquel Saborit ha llançat al mercat la marca 'Sabors', sota la que comercialitza una gamma de cinc panettones i pandoro gurmets elaborats de manera artesanal i amb massa mare natural cultivada a l'obrador de l'empresa a Torelló (Barcelona).
En declaracions a Europa Press, Saborit ha explicat que es tracta d'un projecte en el qual ha invertit tres anys de proves i investigació, i aquests panettones i pandoro ja es poden adquirir a algunes botigues delicatessen de Catalunya i Madrid, així com als establiments 'Meskpa' de Torelló i Manlleu (Barcelona) i a la pàgina web sabors.cat.
Per fer aquest pa dolç d'origen italià, Saborit utilitza ingredients específics i molt pensats per a cada una de les creacions, com vainilla de Madagascar, panses de Corint, pera italiana, cirera negra del Piemont i mel d'Osona.
Els sabors d'aquestes cinc referències són panettones de panses i fruita, xocolata i pera, passes, fruita i ametlles, cirera negra i pistatxos, i pandoro de mel, uns productes que costen al voltant d'entre 20 i 30 euros.
Els panettones i pandoro de Saborit estan pensats per fer maridatges i combinar-los amb cava, licors i vins dolços, tot i que també es poden acompanyar de iogurt, gelat o xocolata a la tassa.
FORN DE PA SABORIT
'Sabors' neix com a projecte empresarial fruit del Forn de Pa Saborit, empresa familiar que va néixer a Torelló el 1941 i que actualment està en mans de la tercera generació sota la direcció de Miquel Saborit.
Així, d'aquesta empresa amb 72 anys d'història en el sector del pa, ha nascut ara 'Sabors', germana de la marca 'Meskpa', un nou concepte de venda de pa i pastisseria d'autor implantat a les botigues de Torelló i Manlleu que també inclouen un servei de degustació i càtering.
Saborit ha indicat que la companyia familiar té una plantilla de 35 treballadors, i preveu facturar aquest any 1,6 milions d'euros, un 14,2% més respecte als 1,4 milions del 2012.