Microsoft Word incorpora una funció per elaborar currículums des de LinkedIn basant-se en la intel·ligència artificial

Resumeix Assistant per a Microsoft Word
MICROSOFT
Actualitzat 20/11/2017 15:27:37 CET

MADRID, 20 Nov. (Portaltic/EP) -

LinkedIn ha anunciat la posada en marxa de Resume Assistant para Microsoft Word, una nova funció per a l'editor de textos, l'objectiu del qual és ajudar els subscriptors d'Office 365 a crear currículums amb informació personalitzada de la mà de la mateixa xarxa social professional, basant-se en la intel·ligència artificial.

Gairebé el 80% de currículums es redacten en Word, segons dades aportades per Microsoft en un comunicat. Basant-se en el potencial d'aquesta xarxa social, Resume Assistant ofereix eines basades en intel·ligència artificial per ajudar els sol·licitants d'ocupació a millorar els seus currículums des de Word.

La tecnològica nord-americana ha detallat també que a prop del 70% de les persones asseguren tenir dificultats per mostrar la seva experiència de feina eficaçment, i el 50% adapten el seu currículum per a una oportunitat de feina específica. Sumat a tot això, les peticions de feina a través de LinkedIn han augmentat en un 40% en un any, senyal d'una competència més elevada pels llocs laborals.

Les eines de Resume Assistant permeten aprofitar exemples destacats, ja que els usuaris de LinkedIn podran veure com persones destacades en un determinat àmbit plasmen la seva experiència laboral. Aquest catàleg de models pot ser filtrat per sectors i llocs.

Resume Assistant també permet identificar les habilitats clau per al tipus de feina que s'està cercant, amb la finalitat de destacar sobre les altres. A més, ofereix la possibilitat de personalitzar el currículum basant-se en ofertes de feina reals, ja que els usuaris podran veure llistats d'ocupació rellevants dels més d'11 milions d'ofertes de LinkedIn i editar el document abans d'enviar-lo.

Aquesta nova funció també té una connexió senzilla amb la plataforma independent ProFinder, que ajuda a aconseguir ajuda professional pràctica a l'hora d'escriure el currículum o plantejar una entrevista. Resume Assistant permet als usuaris, així mateix, indicar de forma explícita al personal de selecció que estan disponibles per a noves oportunitats, gràcies al servei Open Candidates de LinkedIn.

Resume Assistant per a Microsoft Word ja ha començat a arribar als subscriptors d'Office 365 que es trobin dins del programa Office Insider i utilitzin Windows en escriptori en anglès, com ha informat la companyia.

Estarà disponible en primer lloc a Espanya, Alemanya, Austràlia, el Brasil, el Canadà, la Xina, els Estats Units, França, l'Índia, Irlanda, el Japó, Nova Zelanda, el Regne Unit, Singapur i Sud-àfrica, i s'expandirà a més plataformes i mercats al llarg dels propers mesos. A més, Microsoft i LinkedIn han anunciat futures actualitzacions en els propers mesos.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2018 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.