Actualizado 30/10/2018 19:42

Les XII jornades gastronòmiques Andorra a Taula reuniran 32 restaurants, set més que l'any anterior

Carles Flinch (xef) Carles Ramos (UHA) Roger Biosca (hotel Isard, Andorra)
EUROPA PRESS

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 30 oct. (EUROPA PRESS) -

El Principat celebrarà les jornades gastronòmiques Andorra a Taula del divendres 2 de novembre al diumenge 2 de desembre i amb participació de 32 restaurants, sota l'organització de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA) al costat de Damm a través de la seva 'Inedit'.

Hi participen set restaurants més que l'any passat, amb menús que aposten sobretot pel producte de proximitat i de temporada, i que van dels 22 als 40 euros, ha explicat el director de la UHA, Carlos Ramos.

El cuiner Carles Flinch, de Ca Manel, ha destacat que aquests dies també serveixen perquè els xefs s'atreveixin amb noves propostes i innovin en els plats que ofereixen.

A l'edició de l'any passat, els establiments participants van vendre de mitjana 280 menús, i la UHA aspira a igualar i fins i tot superar la xifra.

El xef Carles Biosca, del restaurant de l'Hotel Isard, ha celebrat que el 2017 van tenir un creixement "espectacular" de menús venuts al novembre --període de les jornades--, i llavors era la primera vegada que participaven a l'Andorra a Taula.

El 70% dels comensals són clients del Principat d'Andorra, mentre que el 30% restant són turistes, ha afegit Carlos Ramos, el director de la UHA.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés