Actualitzat 17/02/2015 16:38

Robredo passa a segona ronda de Rio de Janeiro i Ramos cau eliminat

Tommy Robredo en el Valencia Open

MADRID, 17 Feb. (EUROPA PRESS) -

El tenista espanyol Tommy Robredo ha aconseguit el pas a la segona ronda del torneig de Rio de Janeiro (Brasil), puntuable per a l'ATP i la WTA, en derrotar el suec Elias Ymer amb comoditat (6-4 i 6-3), mentre que d'altra banda el també espanyol Albert Ramos ha resultat eliminat davant l'austríac Andreas Haider-Maurer en tres sets (3-6, 6-3, 6-2) després de dues hores i quart de partit.

Robredo, que havia patit sengles abandonaments a Sydney i a l'Open d'Austràlia i va caure en la primera ronda del torneig de Sao Paulo davant Nico Almagro, ha guanyat el primer partit de la temporada davant del suec Ymer, número 189 del rànquing, i que acudia convidat per l'organització.

El primer set va estar marcat pels 'breaks' del català en els tres primers serveis del seu rival, que li van permetre, malgrat cedir una sacada, gaudir d'un avantatge còmode de 5-1 que no va desaprofitar per portar-se el parcial per 6-4.

Amb la confiança d'haver guanyat el primer set del curs, el d'Hostalric es va mantenir més sòlid amb el seu servei en el segon parcial amb el qual només va perdre tres punts, per aconseguir trencar el servei del seu rival en dues ocasions i tancar el set per 6-3.

Després d'aquesta victòria, Robredo, número 18 de l'ATP i cap de sèrie número 3 del torneig, es mesurarà a l'austríac Andreas Haider-Maurer, botxí d'Albert Ramos en la primera ronda al qual ha derrotat després d'un competit partit que s'ha decidit en tres sets (3-6, 6-3 i 6-2).

Ramos ha començat bé el partit, salvant les pilotes de trencament en contra i aprofitant de la millor manera les seves per prendre la davantera al marcador. Tot i això, l'austríac ha reaccionat i ha blindat el seu servei en la segona set, on no ha donat opcions a l'espanyol, que després de perdre el set s'ha vist amb un 3-1 en contra en el tercer i definitiu. Ramos ha recuperat el 'break' per posar-se 3-2, però els tres següents jocs han estat per al seu rival.