Djokovic s'imposa a Darcis camí de vuitens

Novak Djokovic golpea la bola en su partido ante Stan Wawrinka
BEN SOLOMON/TENNIS AUSTRALIA

MADRID, 31 març (EUROPA PRESS) -

El serbi Novak Djokovic, número u del món, s'ha imposat al belga Steve Darcis (6-0, 7-5) en la tercera ronda del Màsters 1.000 de Miami, segon de la temporada, i ha avançat a vuitens de final, on es mesurarà amb l'ucraïnès Aleksandr Dolgopolov.

El balcànic, defensor del títol, no ha donat opcions i ha aclaparat el seu rival, procedent de la prèvia, al qual ha fet moure's sense sentit per la pista durant els escassos 26 minuts que ha durat el primer parcial, que la primera raqueta mundial ha tancat amb una 'rosca'.

Després de set jocs guanyats de manera consecutiva, 'Nole' ha concedit el primer a Darcis en el començament del segon set. El belga ha sorprès el serbi en el novè joc amb un trencament del seu servei, però Djokovic ha contestat aviat amb un 'contrabreak'.

Darcis, que ha ocasionat més problemes dels previstos al balcànic en el segon parcial, ha allargat el partit amb un interminable dotzè joc en el qual han intercanviat avantatges constantment, però finalment la solidesa del número u del món s'ha imposat després d'una hora i 29 minuts.

Així, Djokovic aplana el seu camí cap a la reedició del títol aconseguit l'any passat. El seu pròxim rival, a vuitens de final, serà l'ucraïnès Aleksandr Dolgopolov, que s'ha desfet en dos sets del brasiler Thomaz Bellucci (7-5, 6-4).