Publicat 28/12/2014 17:25

La selecció espanyola Sub-18 s'endu el Torneig de Barakaldo

MADRID, 28 des. (EUROPA PRESS) -

La selecció espanyola Sub-18 de bàsquet femení s'ha adjudicat el Torneig de Barakaldo en derrotar Hongria a la final (69-42), en un partit en el qual les espanyoles han dominat amb claredat de principi a final, mentre que Polònia va aconseguir el bronze després de vèncer (65-61) el País Basc.

Les noies de Víctor Lapeña han demostrat fortalesa a cada moment del partit i la prova d'això ha estat el 9-0 de parcial de sortida per a Espanya, que ha fet presagiar un còmode camí cap a la victòria i és que el primer període ha conclòs amb un avantatge de 17 punts per a les espanyoles (28-11).

Les centreeuropees només han aconseguit reduir la distància a 11 punts (30-19, m.15) en el segon quart, però poc després les espanyoles li han endossat un altre contundent parcial de 12-0, que deixava a les hongareses gairebé sense opcions, i és que l'espanyoles s'han anat amb una àmplia renda al descans (44-23).

La segona part de la trobada ha estat un calc d'allò que ja havia passat i la selecció espanyola ha conservat l'avantatge de 20 punts al marcador i ha mantingut a ratlla la seva rival gràcies a una fèrria defensa i un efectiu contratac, que els ha arribat a donar una renda de 25 tants cap a les magiars a cinc minuts de la conclusió, per la qual cosa al final han resolt amb total comoditat. Per part seva, la selecció de País Basc no ha pogut obtenir el tercer lloc contra Polònia (65-61).