Actualitzat 03/08/2015 12:55

Nadal ascendeix al novè lloc del rànquing de l'ATP

MADRID, 3 Ag. (EUROPA PRESS) -

El tenista espanyol Rafa Nadal ha pujat aquest dilluns al novè lloc de la classificació de l'ATP després de la victòria aquest diumenge del torneig d'Hamburg (Alemanya), de categoria 500.

El manacorí acumula 3.410 punts i va poder superar el canadenc Milos Raonic, que va caure dos llocs per situar-se el dècim del món, i ara intentarà seguir pujant llocs en el rànquing en la gira americana prèvia a l'Open dels Estats Units, amb els Màsters 1.000 de Mont-real (Canadà) i Cincinnati (Estats Units), tornejos tots ells que l'any passat no va disputar.

A més, el nou vegades guanyador de Roland Garros es va posicionar en el sisè lloc amb 3.355 punts de la Carrera a Londres, la classificació que mesura els resultats de l'any i que dóna accés a les ATP World Tour Finals de final d'any entre els vuit millors de la temporada.

Per la seva banda, el millor tenista de l''Armada' en la classificació que segueix liderant amb comoditat el serbi Novak Djokovic és l'alacantí David Ferrer, en el setè lloc, mentre que Feliciano López, malgrat ser semifinalista a Gstaad (Suïssa), baixa un lloc per situar-se el 19 del món i ser el tercer espanyol entre els 20 primers.