Actualitzat 21/02/2015 20:43

El Màlaga asseca a un mal Barça

El Málaga vuelve a secar a un Barça sin chispa

MADRID, 21 Feb. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha caigut derrotat aquest dissabte (0-1) davant del Màlaga al Camp Nou, en el partit corresponent al 24 jornada de la Lliga BBVA, amb un toc del malagueny Juanmi després d'un regal d'Alves als set minuts.

Així, deixa al Reial Madrid amb l'oportunitat de consolidar el lideratge a Elx abans de l'anada de vuitens de final de la 'Champions' davant del Manchester City.

Després d'igualar a Pep Guardiola amb onze victòries seguides, el Barça no ha pogut superar la marca de l'extècnic blaugrana després de perdre a casa davant d'un Màlaga que s'ha avançat amb un regal d'Alves i que ha posat en compromisos a la defensa culer amb la velocitat i el desvergonyiment dels del planter malagueny durant tot el joc. Els blaugranes han xocat per segona vegada aquesta temporada --van empatar (0-0) a La Rosaleda-- davant del desplegament malagueny.

En una primera part amb molt ritme, el Barça no ha pogut treure avantatge del trident Messi-Neymar-Suárez i ha xocat una i una altra vegada amb l'ordre defensiu malaguista. Per la seva part, el Màlaga s'ha encomanat en atac a la velocitat de Samu, Castillejo i García, per molestar a una saga blaugrana, molt tranquil·la des de fa diverses jornades.

En el minut 7, una sacada llarga de Kameni ha estat l'origen del primer gol de la trobada. La cessió d'Alves cap a Bravo s'ha quedat curta i ho ha aprofitat Juanmi, que ha driblat el porter xilè i ha posat la sorpresa al Camp Nou (0-1).

El gol malagueny no ha canvait el guió de la trobada tot i que sí el nerviosisme blaugrana. El Màlaga deixava les bandes buides per tapar totes les combinacions blaugranes per dins i així embussar a un Barça que ha perdut tots els duels individuals. A la mitja hora de joc, el porter Bravo ha evitat el 0-2 en un tret d'Horta després d'una contra fabulosa del Màlaga amb cop de taló de Darder. Amb la sorpresa al marcador s'ha arribat al descans.

ELS CULERS PUGEN LA INTENSITAT PERÒ NO L'ENCERT

Després del descans, els de Luis Enrique han pujat una marxa més però cap component del trident ofensiu ha aparegut aquesta vegada per rescatar als blaugranes. Davant, ha emergit un excel·lent Darder que s'ha apdoerat de tot el centre del camp per donar seguretat i possessió de pilota al seu equip.

El tècnic culer ha mogut ràpid fitxa i ha tret a Pedro i a Rakitic --per Iniesta i Rafinha-- a la recerca del gol. Tot i ficar cada vegada més atacants i endarrerir a un desencertat Messi, el mur malaguista ha frenat tots els atacs i el seu porter Kameni no ha fet cap parada de mèrit, signe de la pobra actuació local.

Al tram final, el Barça ha continuat bolcat a la porteria del Màlaga però els homes de Javi Gracia han controlat els embats blaugranes com durant tot el partit. El tècnic malaguista ha refrescat el mig camp amb els canvis i així ha segellat una històrica victòria al camp Nou.

Amb aquesta derrota, el Barça perd l'oportunitat de dormir líder i deixa al Reial Madrid amb l'opció de consolidar el seu lideratge amb un triomf a Elx. A més, els de Luis Enrique arribaran amb dubtes a la seva important trobada de vuitens de final de la Lliga de Campions davant del Manchester City. Per part seva, el Màlaga treu el cap als llocs d'Europa League quedant-se a tres punts del Vila-real.