Luis Enrique: "Xavi està en la seva millor versió"

El técnico del FC Barcelona, Luis Enrique
MIGUEL RUIZ - FCB

MADRID, 3 ago. (EUROPA PRESS) -

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique, s'ha mostrat satisfet amb l'esdevenir del segon partit de la pretemporada, el qual ha acabat amb empat (2-2) aquest dissabte davant de l'Olympique de Niça, un duel en el qual els blaugrana van millorar en la segona meitat coincidint amb la sortida a l'Allianz Riviera d'un Xavi Hernández de qui ha dit "està en la seva millor versió".

"Xavi està en la seva millor versió tant en l'aspecte físic com en la motivació", ha indicat l'asturià referint-se al de Terrassa. Després que a final de la temporada passada s'apuntés a una possible sortida del mític centrecampista culer, Luis Enrique ha defensat la importància del paper del capità.

L'internacional espanyol va ser l'autor del tant de l'empat en la segona meitat i a més va donar criteri al joc dels catalans, que a la primera part va patir per posar en dificultats als francesos. "L'equip no ha sabut llegir els espais", ha dit l'entrenador culer sobre els primers 45 minuts.

A més, respecte a l'empat en el segon partit de la pretemporada, Luis Enrique ha confessat que el resultat no li importa. "És el que menys m'interessa. Aquests partits ens serveixen per veure on està cada jugador i comunicar-los a cadascun d'ells on ha de millorar", ha explicat.

"En la segona hem fet més ocasions a través d'un bon joc. Anem pel camí lògic i correcte. Esperar alguna cosa abans de començar el campionat és esperar molt", va acabar, admetent que el Barça encara treballa per l'arribada de nous reforços abans que acabi el mercat.