Actualitzat 07/12/2014 19:46

Les 'guerreres' debuten amb victòria davant de Polònia

Jorge Dueñas selección española balonmano

MADRID, 7 Dic. (EUROPA PRESS) -

La selecció espanyola d'handbol femení ha debutat amb victòria (29-22) davant de Polònia aquest diumenge en el Campionat d'Europa d'Hongria i Croàcia 2014.

Ha estat un triomf vital per començar amb bon peu a l'exigent Grup A, i que ha arribat gràcies al treball coral de les de Jorge Dueñas, molt serioses i amb la destacada actuació de Carmen Martín (9 gols) i la meta Silvia Navarro.

Les 'guerreres' han estrenat la competició amb una gran actuació, amb els alts i baixos propis del debut i l'exigència d'un rival que no ha tirat la tovallola. Els intercanvis d'encerts així com d'imprecisions a la primera meitat de l'Audi Sorra de Györ s'han vist solucionats amb qualitat per una Espanya que comptava ja amb Carmen Martín com màxima artillera (set gols en set intents).

Després del pas pels vestidors, les de Dueñas han engreixat el marcador amb una encaixada en defensa i una gran Silvia Navarro, per acabar de domesticar al seu rival de manera contundent fins a gaudir de vuit gols d'avantatge. Polònia, quarta l'any passat en el Mundial, no ha pogut fer front a una Espanya que ha signat una gran actuació que li permet encarar en bona posició els pròxims duels davant d'Hongria i Rússia.