Actualitzat 14/03/2015 21:05

L'Atleti es despenja a Cornellà

Griezmann Atlético Espanyol

MADRID, 14 Mar. (EUROPA PRESS) -

L'Atlètic de Madrid ha donat un pas enrere en les seves aspiracions de revalidar el títol de Lliga després d'empatar (0-0) davant de l'Espanyol aquest dissabte, en el partit corresponent al vintè setena jornada de la Lliga BBVA, amb una versió millorada en el joc dels últims xocs però amb una expulsió de Miranda abans del descans que va dinamitar les possibilitats de victòria en Cornellà.

El conjunt de Diego Pablo Simeone no ha pogut tornar a la sendera de la victòria abans del partit més important de la temporada davant del Bayer Leverkusen en la volta dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els blanc-i-vermells han empatat sense gols davant de l'Espanyol destruint en part les possibilitats de revalidar el títol i cedint la tercera posició de la taula en benefici del València.

Després del domini inicial de l'Atlètic, els 'pericos' han igualat en intensitat i Sergio García ha comandat amb perill tots els atacs dels locals. Tot i això, en un bon contraatac, Griezmann ha tingut el primer en les seves botes, tot i que el seu tret s'ha desviat. El partit s'ha tornat travat amb moltes faltes, després d'una primera mitja hora d'anada i tornada, i cap dels dos equips ha tingut claredat per arribar a l'àrea contrària.

Abans del descans ha arribat la jugada clau del partit. Miranda ha tret el colze a passejar en un dur xoc amb Abraham --que ha estat substituït-- i el col·legiat Vicandi Garrido ha expulsat al brasiler per a desesperació d'uns matalassers que havien tingut la majoria de les ocasions de perill.

L'ORGULL DEL CAMPIÓ

Amb deu durant tota la segona part, Simeone ha tret del camp a Torres per Giménez. L'Espanyol estava obligat a avançar línies i ha enviat en el joc però gairebé sense perill per a la porteria de Moyá. L'Atlètic.

En el minut 51, Godín ha rematat de cap avançant-se a Álvaro i Griezmann, però l'àrbitre ha vist una rigorosa falta i ha anul·lat el tant per falta de l'uruguaià.

Amb el tercer empat consecutiu, l'Atlètic allarga la mala ratxa de resultats i s'omple de dubtes abans del vital compromís contra el Bayer Leverkusen. Per part seva, l'Espanyol es queda en meitat de la taula amb el disgust d'estar lluny d'Europa però la tranquil·litat d'estar lluny del descens.