Publicat 28/09/2014 14:29

El Getafe surt del descens amb el seu triomf contra el Màlaga

MADRID, 28 set. (EUROPA PRESS) -

El Getafe ha aconseguit aquest diumenge sumar tres punts contra el Màlaga, després de vèncer al Coliseum Alfonso Pérez al conjunt andalús (1-0) gràcies al gol de Míchel, per la qual cosa l'equip dirigit pel romanès Cosmin Contra pren aire i surt dels lloc de descens.

El Getafe ha sumat la seva segona victòria de la temporada, el que li permet posicionar-se en meitat de taula, davant d'un Màlaga que arribava en bona forma després de recol·lectar el seu tercer empat consecutiu en la passada jornada contra el FC Barcelona (0-0).

El partit ha estat marcat per una gran igualtat durant els 90 minuts, però el Getafe durant la primera part ha estat millor en general. Els jugadors de Cosmin Contra arribaven amb més claredat, sobretot per jugades generades entre Pablo Sarabia i Yoda, que encaraven els laterals contínuament.

L'únic gol del xoc ha arribat en el minut 24 gràcies a una bona jugada combinativa del Getafe. Els futbolistes més desequilibrants del 'Geta', Sarabia i Yoda, han cuinat l'ocasió; el madrileny ha ficat un bon passi per a Yoda, qui ha vist l'arribada a l'àrea de Míchel i se l'ha posat perquè estrenés el marcador. Kameni l'ha tocat, però no ha estat suficient per desviar el cuir.

La resta del partit ha continuat amb la mateixa tònica. El Màlaga ha tingut problemes perquè els homes de dalt connectessin, incomodats per la fèrria defensa del Getafe, mentre que el quadre local, condicionat pel marcador, a penes ha filat jugades de perill. L'única ocasió en la qual els andalusos han fregat l'empat ha estat un remat de Juanmi després de centre de Rosers, que finalment s'ha anat fora.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés