Publicat 20/09/2014 20:38

El Granada venç (0-1) a San Mamés

L'Athletic, segona derrota consecutiva

MADRID, 20 set. (EUROPA PRESS) -

El Granada ha aconseguit aquest dissabte els tres punts en la seva visita al nou San Mamés (0-1) gràcies a John Córdoba a cinc minuts per al descans, per la qual cosa els 'lleons' acumulen la seva segona derrota consecutiva, cosa que no els va passar en tota la temporada passada.

El quadre andalús ha tornat a maximitzar els seus esforços i ha aprofitat les carències locals per sumar la segona victòria de la temporada. Un triomf que li permet seguir sense conèixer la derrota i que deixa alguna cosa 'tocada' als d'Ernesto Valverde, els qui sembla que poden pagar la seva participació el Lliga de Campions.

L'Athletic, que va introduir sis canvis respecte a l'últim trobada, ho ha intentat en la segona meitat amb l'entrada de Borja Viguera, però no ha trobat el camí per batre a un inspirat Roberto, una altra vegada fonamental per a l'equip de Joaquín Caparrós.