Federer i Raonic lluitaran pel títol a Brisbane

Raonic Se Suma Al IV Marters Bilbao, Para El Que Será Baja Soderling
GABRIEL ROSSI

MADRID, 10 gen. (EUROPA PRESS) -

El tenista suís Roger Federer buscarà a la final del torneig de Brisbane (Austràlia), de categoria ATP 250 i sobre pista dura, la seva victòria número 1.000 al circuit, després de vèncer el búlgar Grigor Dimitrov (6-2, 6-2), i tindrà com a rival al canadenc Milos Raonic, que es va desfer en l'altra semifinal del japonès Kei Nishikori (6-7(4), 7-6(4), 7-6(4)).

Federer, actual número dos del món, busca convertir-se en el tercer jugador a l'Era Open -des del 1968- a aconseguir la seva victòria número 1.000 al circuit, cosa que només han aconseguit fins ara l'estatunidenc Jimmy Connors (1.253) i el txec Ivan Lendl (1.071).

En semifinals, el suís no va donar opció a Dimitrov, quart favorit, al qual va eliminar en només 53 minuts. El de Basilea va guanyar el 75 % dels seus punts al servei, amenaçat tan sols en el joc final mentre treia per guanyar. A més, va trencar el servei de Dimitrov quatre vegades mentre augmentava la seva marca a 3-0 contra el búlgar al circuit.

D'altra banda, Raonic, tercer cap de sèrie del torneig oceànic, va patir més per derrotar el japonès Kei Nishikori (6-7(4), 7-6(4), 7-6(4)), segon favorit. Va necessitar dues hores i 32 minuts per batre'l en un partit en el qual va guanyar els tres últims punts del 'tie-break' del segon set i va salvar un punt de break en el primer joc del set decisiu.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés