Publicat 20/12/2015 13:34

El FC Barcelona, campió del món

MADRID, 20 des. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona s'ha proclamat aquest diumenge campió del món després d'imposar-se a River Plate (0-3) a la final del Mundial de Clubs disputada a l'International Stadium de Yokohama (Japó), en què el doblet de l'uruguaià Luis Suárez i el gol inicial de l'argentí Leo Messi li van servir per alçar el seu tercer trofeu de la competició.

Els blaugranes es van avançar en el minut 35 gràcies a un gol del davanter argentí Leo Messi, recuperat d'un còlic nefrític que li va impedir jugar la semifinal contra el Guangzhou Evergrande (3-0), i que va aprofitar una deixada de cap del brasiler Neymar per, després de preparar la pilota, afusellar la porteria de Barovero.

A l'inici de la segona meitat, en el minut 49, Sergio Busquets es va treure una gran passada per a la carrera de Luis Suárez, que va aguantar el porter visitant i va signar el segon per al conjunt català. L'uruguaià va ser l'encarregat de sentenciar la contesa en el minut 68, després d'un centre de Neymar que va rematar de cap al fons de la xarxa.