Actualitzat 17/08/2014 17:09

Diana Martín suma el cinquè metall per a Espanya

MADRID, 17 ago. (EUROPA PRESS) -

L'atleta espanyola Diana Martín ha aconseguit aquest diumenge la medalla de bronze en la prova dels 3.000 metres obstacles en els Europeus d'Atletisme a l'aire Lliure, gràcies a una gran carrera en la qual ha aconseguit la seva millor marca en aquesta prova (9.30.70).

Martín ha estat entre les atletes del capdavant tota la prova, fins i tot se li va veure tirant del grup al pas pels 2.000 metres. Quan ha sonat la campana que indicava el començament de l'última volta l'espanyola estava en el quintet que liderava.

A partir d'aquest moment l'alemanya Antje Möldner-Schmidt, a la fi campiona d'Europa, ha passat a liderar la prova i s'ha mostrat intractable. Després d'ella s'ha col·locat la sueca Charlotta Fougberg i darrere de les dues la campiona d'Espanya i la bielorussa Sviatlana Kudzelich.

L'espanyola no ha perdut força amb una Kudzelich que per moments semblava millor, però a la qual en els últims metres Martín ha superat. Fins i tot per un instant ha semblat que la madrilenya arribava a agafar Fougberg, que ha acabat per penjar-se la plata, però al final ha acabat tercera.

Una més que meritòria medalla de bronze per a una Diana Martín que tenia fins ara com a millor posició en uns Europeus en 3.000 obstacles la vuitena plaça d'Hèlsinki 2012.